Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Cîțu, despre ALEGERILE din 2024: „Încep un turneu în filialele PNL. Vreau ca PNL să fie cel mai mare partid politic din România”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Cîțu, despre ALEGERILE din 2024: „Încep un turneu în filialele PNL. Vreau ca PNL să fie cel mai mare partid politic din România”

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat, vineri, la Alba Iulia, după o întâlnire cu liberalii din judeţul Alba, că începe un turneu prin filialele din ţară ale partidului în vederea pregătirii alegerilor din 2024.

„Am venit aici ca preşedinte al PNL pentru că prin această vizită încep un turneu în filialele PNL. După congres e bine să vedem cum ne pregătim, pentru că timpul trece şi alegerile din 2024 sunt foarte aproape, chiar dacă nu ne dăm seama acum, şi trebuie să ne pregătim”, a spus liderul liberal.

Întrebat dacă turneul prin filiale are legătură cu faptul că în spaţiul public au fost voci din PNL care au afirmat că ar trebui să fie organizat un congres al partidului mai devreme decât a fost stabilit, Cîţu a răspuns că „nu are legătură”.

Florin Cîţu a menţionat că vrea să ajungă anul acesta în toate filialele de partid din ţară.

„Având în vedere că suntem încă în pandemie o să fiu limitat de timp, dar voi face şi online întâlniri cu colegii mei, după aceea voi merge în vizită, deci va fi tot anul acesta, nu doar anul acesta, voi merge până în 2024, dar anul acesta vreau să merg iarăşi în toate filialele, trebuie să pregătim 2024 foarte bine. Eu am spus câteva lucruri când am candidat pentru preşedinţia partidului: vreau ca PNL să fie cel mai mare partid politic din România şi vreau să mă ţin de asta şi vreau să rămânem la guvernare cel puţin opt ani de zile şi mă ţin şi de asta”, a conchis liderul PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea