Rămâi conectat

Politică Administrație

Flavius Cozuc este, oficial, prefect – decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Alba de către Flaviu-Mircea Cozuc a fost publicată astăzi, în Monitorul Oficial al României, astfel că următorul pas este instalarea sa în funcție.

Având în vedere prevederile art. 19 alin. (1) lit. a), ale art. 89 alin. (21) şi ale art. 92 alin. (11) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată. Guvernul României adoptă prezenta hotărâre: Articol unic – Domnul Cozuc Flaviu-Mircea exercită, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de prefect al judeţului Alba”, se arată în Hotărârea semnată de premierul Victor Ponta.

Proiectul de Hotărâre privind eliberarea din funcție a prefectului Dan Coriolan Simedru (care a demisionat pentru a candida în alegerile parlamentare) și numirea noului prefect – Flaviu Cozuc, s-a aflat pe ordinea de zi a Ședinței de Guvern din 24 octombrie.

Noul prefect de Alba este economist, din 2009 și până în prezent a lucrat la Primăria Sebeș – Compartimentul Audit Financiar iar înainte de această perioadă și-a desfășurat activitatea profesională în mediul privat. Are 39 de ani și este din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea