Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fiul cel mare al președintelui SUA s-ar afla în județul Alba la o partidă de vânătoare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiul cel mare al președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr., ar fi venit, joi, în județul Alba, în localitatea Cetatea de Baltă, situată la limita cu județul Mureș și ar fi participat la o partidă de vânătoare. 

Fiul cel mare al președintelui SUA, ar fi ajuns, joi, în extremitatea estică a județului Alba, unde a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Baltă și a vânat pe un fond privat din zona localității, au declarat, pentru ziarulunirea.ro, surse bine informate.

Donald Trump Jr. se află, în aceste zile, într-o vizită privată în țara noastră. Acesta ar fi participat, potrivit presei centrale, și la o partidă de vânătoare în județul Giurgiu. 

Castelul din Cetatea de Baltă, pe care l-ar fi vizitat fiul celui mai puternic om din lume, a fost construit în perioada 1570-1580, în partea de nord-est a localității, și a fost refăcut radical de contele Ștefan Bethlen, între 1615-1624, după modelul castelului Chambord din Franța, cunoscut datorită unei foarte distincte arhitecturi renascentiste franceze.

Imobilul, care în prezent este în proprietatea unei companii private, are o istorie zbuciumată, fiind donat și pierdut la cărți, moștenit sau naționalizat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea