Rămâi conectat

Politică Administrație

Firmele din Alba cu risc de evaziune, supuse controalelor în cadrul unui program pilot de combatere a muncii la negru

Bogdan Presecan

Publicat

în

ANAF a anunţat că va demara la data de 1 mai un program pilot de combatere a muncii la negru, care vizează contribuabilii cu risc de evaziune din regiunile Centru şi Sud Muntenia prin controale şi inspecţii, programul urmând să fie extins la nivel naţional de la 1 ianuarie 2015.

Circa 2.000 de firme vor fi astfel controlate de către echipe mixte formate din inspectori ANAF, ai Inspectoratelor Teritoriale de Muncă şi reprezentanţi ai MAI, în cadrul unui proiect pilot supervizat de FMI care urmăreşte creşterea conformării fiscale.

Programul are ca scop prevenirea şi combaterea muncii nedeclarate şi/sau subdeclarate, sprijinirea concurenţei loiale în mediul de afaceri şi a protejării angajaţilor, în contextul asumării angajamentelor convenite cu UE şi FMI.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea