Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Firme din Blaj şi Teiuş, amendate cu 50.000 de lei pentru munca „la negru”. Inspectorii ITM Alba au depistat 5 persoane fără forme legale de angajare

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două firme din Alba, una din Blaj şi alta din Teiuş, au fost amendate de inspectorii ITM cu suma totală de 50.000 pentru munca „la negru”. În perioada 2-6 iunie 2014, au fost efectuate controale în domeniul relaţiilor de muncă la 83 de unităţi comerciale din judeţ, cu un număr total de 1417 angajaţi.

Inspectorii ITM  au aplicat săptămâna trecută 9 amenzi în valoare totală de 60.300 de lei, din care 2 în sumă de 50.000 de lei pentru munca nedeclarată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Societăţile sancţionate pentru că deţineau la muncă persoane fără forme legale de angajare sunt: S.C. For All SRL Blaj care a fost depistată cu o persoană fără forme legale de angajare şi a primit o amendă de 10.000 de lei şi S.C. Volar Magnetus SRL din Teiuş care a primit amendă 40.000 de lei pentru  4 persoane depistate  în lucru fără forme legale de angajare.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 54 de unităţi comerciale şi constatate 32de deficienţe. Inspectorii ITM au formulat 4 avertismente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea