Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Firmă din Alba Iulia, depistată de ITM cu 4 muncitori la negru. A primit amendă 40.000 de lei

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O firmă din Alba Iulia s-a ales cu o amendă de 40.000 de lei, după ce a fost depistată cu 4 persoane la muncă pentru care nu avea acte legale de angajare. În perioada 28-30 aprilie,  inspectorii ITM Alba au controlat 15 unităţi comerciale în domeniul relaţiilor de muncă.

Firma sancţionată de inspectorii ITM este „Societatea de Ajutorare DIAKONIA ” din Alba Iulia. Aceasta a fost depistată cu 4 persoane muncind „la negru” fapt pentru care a primit amendă în valoare de 40.000 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În perioada 28-30 aprilie, în domeniul relaţiilor de muncă au fost efectuate controale la 15 unităţi comerciale, cu un număr total de 147 de angajaţi şi au fost constatate 13 deficienţe.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 6  firme şi constatate 10 deficienţe. În acest domeniu, inspectorii ITM nu au aplicat nicio amendă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea