Rămâi conectat

Curier Județean

Firmă din Alba Iulia, amendată cu 10.000 de lei de ITM Alba. A fost descoperită o persoană ce muncea în afara intervalului orar prevăzut în contract

Ziarul Unirea

Publicat

în

O firmă din Alba Iulia, ce se ocupă cu fabricarea de articole de voiaj și marochinărie, a fost amendată de inspectorii ITM Alba, după ce a fost descoperită cu o persoană care avea contract de muncă cu timp parțial și care lucra în afara intervalului orar prevăzut.

În perioada 20 -24 noiembrie 2017, inspectorii ITM Alba au efectuat controale în domeniul relaţiilor de muncă la 48 de unităţi comerciale din judeţ, cu un număr total de 276 de angajaţi. În urma controalelor, au fost aplicate 17 sancțiuni, respectiv 16 avertismente și o amendă în în valoare de 10.000 de lei pentru munca nedeclarată.

Entitatea sancţionată pentru muncă la negru:

  1. S.C. ROBERTO Z COLLECTION SRL – Alba Iulia – fabricare articole de voiaj și marochinărie – 1 persoană cu contract de muncă cu timp parțial, depistată în lucru în afara intervalului orar prevăzut în contractul individual de muncă.-art.260 lit.e.^3. din Codul Muncii modificat si completat.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii au controlat 24 de unităţi, la care au fost constatate 39 de deficienţe. Au fost formulate 4 avertismente, iar două evenimente se află în curs de cercetare. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat

Ziarul Unirea

Publicat

în

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat La nivelul județului Alba a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de către Prefectul județului Alba – domnul Nicolae Albu, fiind adoptate mai multe măsuri având în vedere situația meteo prognozată pentru perioada următoare, COD PORTOCALIU de val de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea