Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Finanțări de peste 380.000 de lei de la Consiliul Local Alba Iulia pentru activitățile non profit de interes local din anul 2014. VEZI cine le primește

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local Alba Iulia va finanța 4 proiecte cu o sumă totală de 381.500 de lei. Este vorba despre activități non profit de interes local pentru care s-au rezervat bani din bugetul local încă de la începutul anului.

Proiectele au fost selecționate, în cadrul unei ședințe publice, de către Comisia de evaluare, în data de 7 iulie 2014.

Iată cum se vor împărți banii:

– 299.700 de lei vor fi alocați Asociației ”Micul Prinț” Alba Iulia, pentru implementarea proiectului ”Cetatea micului albaiulian – tărâmul unde copiii cresc frumos”

– 50.000 de lei vor fi alocați Asociației ”Grădinița Lumea Ștrumfilor” pentru implementarea proiectului ”Un copil fericit – un părinte mulțumit”

– 13.000 de lei vor fi alocați Fundației Comunitare Alba pentru implementarea proiectului ”Change Makers”

– 18.800 de lei vor fi alocați Asociației Uniunea profesorilor de informatică din România pentru implementarea proiectului ”Net Space Digital Education, Apulum CAMP 2014”.

Finanțările și modelul contractului care se va încheia între Primăria Alba Iulia și cele 4 ONG-uri vor fi supuse spre aprobare consilierilor locali în ședința de joi, 31 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea