// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Filtru INEDIT al polițiștilor rutieri, la Câmpeni: Șoferii au primit câte o cafea și sfaturi despre cum să evite oboseala la volan

Poliţiştii împreună cu un medic din Cîmpeni le-au explicat şoferilor identificaţi în trafic, noaptea trecută, care sunt riscurile la care se expun dacă conduc obosiţi. Pentru a alunga oboseala, poliţiştii le-au oferit câte o cafea.

În noaptea de 14/15 martie 2019, între orele 04.30 – 06.00, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, împreună cu domnul doctor Muntean Petru din cadrul Spitalului de Boli Cronice Cîmpeni, au organizat o acţiune ce a avut ca scop conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscul la care se expun în cazul în care conduc autoturisme fiind obosiţi.

Conducătorilor auto li s-a explicat care sunt efectele oboselii asupra sistemului nervos şi reflexelor şi li s-a recomandat ca, în cazul în care se simt obosiţi, să oprească autoturismul, în afara carosabilului şi să încerce să se odihnească sau să bea o cafea.

Poliţiştii le-au oferit conducătorilor auto întâlniţi în trafic, noaptea trecută, câte o cafea, pentru a se revigora înainte să-şi continue călătoria.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419