Rămâi conectat

Societate

Filmele săptămânii la Cinema Dacia: ”Madagascar 3” și ”Vizita regelui la Hyde Park on Hudson”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 12 – 17 aprilie la Cinema Dacia din Alba Iulia, ruleaza filmele ”Madagascar 3” și ”Vizita regelui la Hyde Park on Hudson”.

*”Madagascar 3: fugăriți prin Europa”: Leul Alex, Zebra Marty, Hipopotămiţa Gloria şi girafa Melman încă se luptă să-şi găsească drumul înapoi spre casă, în iubitul lor New York, însoţiţi, desigur, de Regele Julien şi de Maurice şi Pinguinii. Aventurile lor comice îi poartă acum prin toată Europa, unde găsesc ascunzătoarea perfectă: un circ ambulant, pe care simpaticii noştri eroi îl reinventează, în stil Madagascar, evident!

Filmul rulează zilnic (mai puțin joi), dela ora 15.00. Prețul unui bilet este de 4 lei.

*”Vizita regelui la Hyde Park on Hudson”: Bill Murray şi Laura Linney, ambii nominalizaţi la Oscar, sunt protagoniştii unei poveşti adevărate care explorează faţeta umană a unui lider politic care a schimbat istoria. Combinând umorul inteligent cu drama, Hyde Park on Hudson este regizat de Roger Michell după un scenariu de Richard Nelson.

Filmul rulează de luni până miercuri, de la ora 17.30 și de vineri până duminică de la 17.30 și 20.00. Prețul unui bilet este de 6 lei.

Sursa: cinemagia.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea