Film de groază într-un cătun din județul Alba. Și-a bătut nevasta, a incendiat două case, apoi s-a spânzurat în pădure

Paul Voicu - Primar 2020

Locuitorii satului Arţi din comuna Șugag din Munţii Sebeşului, județul Alba, sunt în stare de șoc după ce sâmbătă dimineață un consătean de-al lor, în vârstă de 50 de ani, și-a pus capăt zilelor, nu înainte de a își agresa nevasta și incendia propria casă și gospădăria unui vecin.

Incendiu (Small)_1Scenariul de groază a început sâmbătă, 23 mai, în jurul orelor 9.00, când aflat sub influenţa alcoolului, şi-a agresat soţia şi apoi a dat foc la cele două case, după care a plecat în pădure unde s-a spânzurat de un copac.

ELIT

Pompierii au încecat să intervină pentru stingerea incendiilor în jurul orelor 10.00, însă din cauza lipsei unei căi de acces la cătunul din munți, salavatorii nu au putut ajunge în timp util cu autospecialele de stingere, iar casele au fost mistuite de foc în proporție de 80 la sută.

Când pompierii au reuşit totuși să ajungă cu autospecialele în sat, la aproximativ 1 km de caseleâ în flăcări, folosindu-se de un drum forestier, au fost însă nevoiţi să străbată drumul pe jos. Cele două case construite din lemn erau însă distruse. S-a reuşit totuși izolarea și eliminarea focarului astfel încât focul se extindă la alte locuinţe sau la pădurea din apropiere.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Așa zis-a Burebista 25 mai 2015 at 13:11

Acest articol a apărut și în data de 23.05.2015 cu titlul „UPDATE: Un bărbat din satul Arți, comuna Șugag, și-a bătut nevasta, și-a dat foc la casă și apoi s-a spânzurat”.

De ce-l publicați de 2 (două) ori?

vadim 25 mai 2015 at 14:36

Ca sa nu uiti tu sa-ti iei medicamentele!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...