Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Film de groază într-un cătun din județul Alba. Și-a bătut nevasta, a incendiat două case, apoi s-a spânzurat în pădure

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii satului Arţi din comuna Șugag din Munţii Sebeşului, județul Alba, sunt în stare de șoc după ce sâmbătă dimineață un consătean de-al lor, în vârstă de 50 de ani, și-a pus capăt zilelor, nu înainte de a își agresa nevasta și incendia propria casă și gospădăria unui vecin.

Incendiu (Small)_1Scenariul de groază a început sâmbătă, 23 mai, în jurul orelor 9.00, când aflat sub influenţa alcoolului, şi-a agresat soţia şi apoi a dat foc la cele două case, după care a plecat în pădure unde s-a spânzurat de un copac.

Pompierii au încecat să intervină pentru stingerea incendiilor în jurul orelor 10.00, însă din cauza lipsei unei căi de acces la cătunul din munți, salavatorii nu au putut ajunge în timp util cu autospecialele de stingere, iar casele au fost mistuite de foc în proporție de 80 la sută.

Când pompierii au reuşit totuși să ajungă cu autospecialele în sat, la aproximativ 1 km de caseleâ în flăcări, folosindu-se de un drum forestier, au fost însă nevoiţi să străbată drumul pe jos. Cele două case construite din lemn erau însă distruse. S-a reuşit totuși izolarea și eliminarea focarului astfel încât focul se extindă la alte locuinţe sau la pădurea din apropiere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea