Fii Voluntar! – cu Asociaţia SM SPEROMAX ALBA

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Asociatia SM SPEROMAX ALBA, asociaţie premiată cu locul întâi la Gala Voluntarului “Voluntar de Alba”, ediţia 2008, atât la secţiunea ”Voluntarul anului” cât şi la “Activitatea de voluntariat a anului” recrutează tineri voluntari dornici de implicare în comunitate. Pe lîngă implicarea în asistarea sociala a pacienţilor bolnavi de Scleroză Multiplă, asociaţia SM SPEROMAX ALBA se mai implică şi în alte activităţii sau campanii în parteneriat cu alte ONG-uri sau Instituţii.

Printre activităţile desfăşurate în anul 2010, activităţi pe care Asociaţia le-a iniţiat sau a fost partener menţionăm Campania “Alba Iulia un oras accesibil”,  ”Marsul persoanelor cu handicap” editia III 8 mai 2010, Proiectul “Tanar ca tine”, Campania “Inscrie-te in asociatia locala de pacienti”. 

USR - Alegeri parlamentare 2020

TE AŞTEPTĂM LA SEDIUL ASCIAŢIEI (STR. UNIRII, NR. 1-3, LÂNGĂ CATEDRALĂ, LA SPITALUL DE NEURO-PSIHIATRIE).

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Persoană de contact: Cristian Dima, tel. 0740240900

Mai multe informaţii: http://smalba.ro/?p=633

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

elena 6 noiembrie 2011 at 10:49

Campania Alba Iulia un oras accesibil a avut implicate toate org.care se ocupa de problematica persoanelor cu handicap,dar nu a avut prea mare succes dovada sunt unele institutiiale statului care nu sunt accesibile pentru persoana cu dizabilitatii -desi Legea prevede obligativitatea realizarii accesibilitatii pana in anul 2011si suntem la finele acestui an .
Marsul persoanelor cu dizabilitati a fost posibil de realizat datorita implicarii tuturor organizatiilor -se stie faptul ca in fiecare an este aleasa o organizatie care sa participe la evenimentele-conferinta presa intalniri etc asa ca nu e meritul numai al acestei org.

Zaharia Dragos 7 noiembrie 2011 at 9:40

Doamna Elena

In loc sa ne criticati mai bine ne-ati ajuta

Noi organizatiile neguvernamentale pentru persoane cu dizabilitati si noi persoanele cu dizabilitati trebuie sa incercam sa facem ceva pentru a schimba situatia in care ne aflam. Nu este datoria noastra sa accesibilizam institutiile statului dar este datoria noastra sa tragem un semnal de alarma asupra situatiei acestora.

Daca vom cadea de 100 de ori cu siguranta ne vom ridica de 100 de ori pentru ca datoria noastra sa ne luptam pentru viata noastra

Dragos Zaharia
Presedinte Asociatia SM SPEROMAX ALBA

Dima Cristian 7 noiembrie 2011 at 18:05

Doamnă Elena, atitudinea dumneavoastră este uşor tendentioasă şi dacă aţi fii citit cu atenţie articolul aţi fii putut sesiza că discutăm de campanii în care Asociaţia SM SPEROMAX ALBA a fost iniţiator sau a participat ca partener. Oricum este mult mai uşor să stăm pe bancă şi să criticăm decât să ne implicăm. Eu am ales să mă implic ca voluntar, dar poate idea de voluntar pentru dumneavoastră înseamnă cu totul altceva.

Cristian Dima, voluntar SM SPEROMAX ALBA

Comentariile sunt oprite