Ziarul Unirea

Fidelitatea cuplurilor aiudene răsplătită după 50 de ani de căsnicie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

lRestaurantul Millenium din Aiud a găzduit recent o nouă ediţie tradiţionalului eveniment „O jumătate de secol împreună”, care le-a avut ca protagoniste pe cele 29 de familii de aiudeni care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în 2011.
În organizarea Primăriei municipiului Aiud şi a Filialei Aiud a Serviciului de Ajutor Maltez în România, manifestarea a fost una pe cât de simplă, pe atât de emoţionantă. Sărbătoriţii zilei au apreciat în mod deosebit invitaţia „în oraş” pe care le-a adresat-o primarul Horaţiu Josan, pregătirile organizatorilor, dar şi valsurile sau tangourile pe care au dansat, amintindu-şi cu drag de vremurile de demult. În acelaşi cadru, au fost premiaţi şi decanii de vârstă ai municipiului Aiud: Maria Tocaciu, din Sîncrai, care în decembrie va împlini vârsta de 100 de ani, Domnica Hetea, de 99 de ani, din Aiudul de Sus şi Ioan Crişan, în vârstă de 95 de ani, din Păgida.
„Este unul dintre cele mai frumoase evenimente pe care le organizăm, datorită nobleţei celor cărora le dedicăm «O jumătate de secol împreună». Îi felicit încă o dată pentru fidelitatea lor şi pentru faptul că fiecare dintre ei reprezintă un exemplu demn de urmat. De fiecare dată, aceste familii, de oameni deosebiţi, primesc cu bucurie ceea ce facem, iar nouă ne rămâne mulţumirea şi chiar speranţa că mai există oameni cu adevărat frumoşi de la care avem ce învăţa”, a declarat Horaţiu Josan, primarul municipiului Aiud.
Robert GHERGU

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419