Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Festivitatea de absolvire, gala performerilor și spectacolul ”Star pentru o zi”, pentru elevii Școlii ”Avram Iancu” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu prilejul încheierii anului școlar 2016-2017, elevii și dascălii Şcolii  „Avram Iancu” din Alba Iulia au realizat un eveniment de o înaltă ținută, care s-a desfășurat miercuri seara, la Casa de Cultură a Studenților. Acesta a cuprins trei părți distincte: Festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a, Gala performerilor și spectacolul „Star pentru o zi”.

Un  moment deosebit de emoționant a fost cel dedicat absolvenților de gimnaziu, care au fost întâmpinați de colegii din clasele a VII-a cu flori și mesaje de încurajare. Pe versurile celebrului imn Gaudeamus igitur, absolvenții Școlii „Avram Iancu” au urcat pe scenă, ocazie cu care cele trei diriginte au strigat catalogul clasei, moment urmat de nominalizarea șefilor de promoție. În mod simbolic, absolvenții au  predat cheia colegilor din clasa a VII-a, iar câte un reprezentant din fiecare clasă a transmis gânduri alese de mulțumire și de prețuire pentru doamnele diriginte și pentru toți dascălii școlii care au contribuit la formarea lor.

De asemenea, directorul instituției, Elena Ignat, le-a urat succes la examene, încurajându-i să-și urmeze visul și i-a felicitat pentru rezultatele obținute de-a lungul anilor de școală.

Un alt moment important al evenimentului a fost Gala performerilor, prilej cu care directorul adjunct, prof. Mirela Ianc a evidențiat elevii care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute, atât la olimpiadele şcolare, cât şi în cadrul concursurilor artistice, sportive sau lingvistice desfăşurate în acest an şcolar, precum și dascălii care i-au pregătit. Pentru meritele deosebite, elevii au primit diplome, plachete, distincții și premii în bani.

Seara s-a încheiat cu spectacolul „Star pentru o zi”, care a fost susținut de cei mai talentați elevi ai școlii. Încurajați de aplauzele părinților și bunicilor prezenți în sală, micii artiști au oferit câteva momente artistice deosebite, reușind să creeze o atmosferă extraordinară. Spectacolul a cuprins cântece, dansuri populare și de societate, teatru, precum și piese muzicale interpretate la pian și chitară.

[nggallery id=4133]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea