Rămâi conectat

Curier Județean

Festivalul “Intergarten Sound and Vision”: O zi de workshop-uri, concerte și filme, în curtea interioară a Palatului Principilor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Curtea interioară a Palatului Principilor din Alba Iulia va găzdui pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 27 mai, festivalul “Intergarten Sound and Vision”, care propune publicului activități din categoriile de artă cultă, sub forma unor workshop-uri pe teme culturale, artistice și istorice, dar și a unor discuții interactive cu publicul, realizate de speakerii invitați, toate într-o locație plină de istorie. Pe parcursul zilei vor avea loc concerte în aer liber, dar și scurte momente muzicale sau artistice. Se vor proiecta filme, curtea palatului transformându-se astfel într-un un cinema in aer liber.

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank. Programul are ca principali parteneri locali Municipiul Alba Iulia și Exclusiv Auto Center (dealer Skoda și Volkswagen Autovehicule Comerciale în județul Alba), ca finanțatori Ancău Company, Pub 13 – Medieval, Porterom, Toskana Garten, Pensiunea Select și Deko Team, iar ca susținători Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Vimed, Societatea de Transport Public, Tipo-Rex și Nicolae Boca Photography. La nivel național, Programul YouthBank este coordonat de Fundația pentru Implicarea Tinerilor. Proiectul este derulat de Clubul Interact Alba Iulia, având ca parteneri cluburile Rotary Alba Iulia și Rotary Alba Iulia Civitas Solis.

Prin acest festival, clubul Interact își propune să aducă aproape de tineri și comunitate o diversivitate de manifestări artistice, menite să le trezească interesul și să le ofere o nouă perspectivă asupra artelor culte. Totodată, proiectul se axează pe educație, mai precis pe educarea tinerilor prin intermediul artei, prin prezentarea unor idei și concepte cu scopul de a diversifica percepția adolescentului asupra lumii și realității cotidiene, organizatorii fiind pregătiți să găzduiască peste 300 de tineri dornici să își dezvolte abilitățile socio-artistice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea