Rămâi conectat

Ştirea zilei

Festival de Pianu, eveniment CARITABIL pentru salvarea lui Mihai. 8 septembrie, ziua în care putem să-i dăm speranță tânărului

Adela Spătar

Publicat

în

Festival de Pianu (Speranță pentru Mihai), 8 septembrie, o șansă la viață. Eveniment CARITABIL pentru un tânăr de 20 de ani diagnosticat cu leucemie. Participând la eveniment, îi oferi lui Mihai un motiv de a spera și de a zâmbi.   

Cauza care a unit oameni pentru organizarea unui eveniment inedit, Festival de Pianu, este un tânăr de 20 de ani, Mihai – Alexandru Herberth, diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică cu celule T.

Festivalul urmărește strângerea fondurilor necesare pentru a-i asigura lui Mihai un transplant de celule stem în Germania, pentru care costurile necesare ajung până la 100.000 de euro. De această sumă trebuie să beneficieze familia tânărului, până la sfârșitul lunii septembrie.

 În vederea efectuării transplantului în care cu toții sperăm să-i aducă vindecarea, Mihai va merge în Germania în luna octombrie.

În prezent, sufletul care are nevoie de ajutorul nostru se află în Cluj, urmând tratamentul cu chimioterapie.

„Sperăm să vină cât mai multă lume la eveniment și să fie o zi cu soare” a declarat pentru ziarulunirea.ro fratele lui Mihai.

Evenimentul va alea loc la Gorunii Seculari (terenul de golf din comuna Pianu, jud. Alba) și va avea câțiva invitați speciali precum: Alina Andrei, Iulian Nistor, Georgiana Bogdan, Cătălin Hasa, Aurel Lupu, Georgi Ana Pavelescu, Gină, Wanted Gravediggers Sebeș, Iustina Elena Șpan, Cosmin Sîrbu.

Fiecare comerciant implicat în cadrul evenimentului își va dona profitul pentru Mihai.

Pe durata festivalului, pe lângă scenă și formații, vom avea parte de următoarele :
Mici, virsli, balmoș, limonadă, bere la halbă, sucuri, cafea, plăcinte/langoși, pizza, aripioare picante, cartofi, siropuri, dulceață, ceaun, dar și activități pentru cei mici – pistoale cu apă, picturi pe față, plimbări cu UTV-ul.

Până la eveniment, puteți dona în următoarele conturi:

Herberth Mihaela
RO79BRDE010SV39245810100 RON
RO17BRDE010SV53568130100 EUR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cum a reușit un bărbat din Alba Iulia să cumpere în mod fraudulos, cu ajutorul unor complici, un imobil din Teiuș, scos la licitație: A fost reținut în urma unor percheziții domiciliare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum a reușit un bărbat din Alba Iulia să cumpere în mod fraudulos, cu ajutorul unor complici, un imobil din Teiuș, scos la licitație: A fost reținut în urma unor percheziții domiciliare Un bărbat din Alba Iulia a reușit să cumpere în mod fraudulos, cu ajutorul unor complici, un imobil din Teiuș, scos la licitație. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea