Rămâi conectat

Ştirea zilei

Femeile liberale din Cugir şi-au ales noua conducere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Femeile din Organizaţia PNL Cugir s-au reunit marţi, 16 noiembrie pentru a-şi alege noua conducere şi pentru a stabili acţiunile imediate şi cele viitoare ale organizaţiei de femei a PNL Cugir. Fosta preşedintă a organizaţiei de femei, viceprimarul Cugirului Rodica Florea, a salutat prezenţa în număr foarte mare a femeilor liberale precum şi atmosfera plăcută a reuniunii, în consens cu spiritul şi concepţiile femeilor liberale. Preşedinta interimară, Tatiana Petric a prezentat asistenţei proiectele desfăşurate din 2007 până în prezent şi evenimentele în care s-au implicat femeile liberale în această perioadă. Principalul punct al ordinii de zi a fost alegerea preşedintelui, a celor trei vicepreşedinţi şi a componenţei Biroului Permanent al Organizaţiei de Femei a PNL Cugir. Pentru funcţia de preşedinte au fost propuse Tatiana Petric şi Mariana Pereanu, ambele bucurându-se de o largă susţinere din partea liberalelor cugirene, lucru dovedit de diferenţa strânsă – doar trei voturi – care le-au despărţit şi care au fost în favoarea actualului preşedinte interimar, Tatiana Petric. Cei trei noi vicepreşedinţi sunt Mariana Pereanu, Marcela Duma şi Lilica Vanţ, în timp ce noul birou va avea 11 femei liberale.
Organizaţia de Femei a PNL Cugir şi-a propus să se implice în continuare în activităţi socio-culturale şi chiar să intensifice contactul cu anumite categorii sociale, cum ar fi persoanele cu handicap, cele vârstnice şi copiii instituţionalizaţi, care pe lângă necesităţile zilnice au nevoie şi de atenţie din partea societăţii, de comunicare, de informaţii şi îndrumări din partea membrelor care, prin poziţiile pe care le ocupă, sunt abilitate să le ofere. În acest sens, femeile liberale şi-au propus ca, periodic, cele care au pregătire didactică să acorde meditaţii gratuite copiilor de la casa de tip familial din Cugir. Totodată, conducerea organizaţiei a decis să organizeze câteva acţiuni plăcute pentru aceşti copii, în prag de sărbători. O altă acţiune care se va desfăşura în perioada imediat următoare va fi un bal de binefacere în scopul strângerii de fonduri pentru Spitalul Orăşenesc Cugir. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Proiect pentru amplasarea unor cișmele în Municipiul Sebeș. Locațiile unde ar putea fi așezate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proiect pentru amplasarea unor cișmele în Municipiul Sebeș. Locațiile unde ar putea fi așezate Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din Șebeș din data de 29 februarie, se află un proiect de hotărâre care prevede amplasarea a unui număr de 7 cișmele pe raza Municipiului Sebeș. Potrivit proiectului, cele 7 cișmele urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea