Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Femeie din Teiuș cercetată penal de polițiștii din Alba Iulia – apela la mila oamenilor folosindu-se de fiul său de 2 ani

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii din Alba Iulia au continuat acţiunea de combatere a cerşetoriei pe raza municipiului.

Cu ocazia verificărilor efectuate pe străzile din oraș a fost identificată Z.S.B., de 25 de ani, din Teiuş, în timp ce apela la mila cetăţenilor pe B-dul Transilvaniei, folosindu-se de prezenţa fiului să, în vârstă de doi ani.

Faţă de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de„folosirea unui minor în scop de cerşetorie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215, al. 1 din Codul Penal.

În aceeaşi zi şi tot pe B-dul Transilvaniei, a fost depistat G.D., de 22 de ani, din comuna Gura Râului, judeţul Sibiu, în timp ce îl determina pe fratele său, o persoană cu dezabilități fizice, aflat într-un cărucior cu rotile, să apeleze la mila cetăţenilor.

Faţă de G.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „exploatarea cerşetoriei”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 214 alin. 1 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea