Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Femeie din Alba „vedetă” fără voie, pe internet, după ce a fost filmată în timp ce făcea sex: Ce pedeapsă a primit bărbatul care a înregistrat-o

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Femeie din Alba „vedetă” fără voie, pe internet, după ce a fost filmată în timp ce făcea sex: Ce pedeapsă a primit bărbatul care a înregistrat-o

Un bărbat din Alba s-a ales cu amendă penală în valoare de aproape 1.200 de lei, după ce a filmat o femeie în timp ce făcea sex, a distribuit filmarea mai multor persoane, iar apoi a ajuns să fie distribuită pe aplicația Telegram.

În data de 24 august 2021, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla într-o încăpere din domiciliul său, fără a avea consimţământul persoanei vătămate şi fără drept, a realizat o înregistrare audio-video cu telefonul mobil, înregistrare în cadrul căreia a surprins pe o persoană şi persoana vătămată în timp ce aceştia din urmă întreţineau relaţii sexuale.

Apoi, în noaptea de 24/25.08.2021, fără a avea consimţământul persoanei vătămate, a transmis mai multor persoane filmarea realizată cu telefonul mobil, în care se observă cum un martor şi persoana vătămată întreţineau relaţii sexuale, filmarea ajungând în cele din urmă să fie distribuită pe aplicaţia Telegram.

„În temeiul art. 38 alin. 1 C.pen. şi art. 39 alin. 1 lit. c C.pen. contopeşte pedepsele cu amenda penală în cuantum de 900 lei şi 900 lei, în pedeapsa cea mai grea constând în amenda în cuantum de 900 lei, la care adăugă un spor obligatoriu şi fix de 1/3 din totalul celeilalte pedepse (900 lei amendă x 1/3 = 300 lei amendă) rezultând o pedeapsă de 1.200 lei amendă.

În temeiul art. 72 Cod penal, deduce durata reţinerii de 24 de ore, începând cu data de 26.08.2021, ora 16:28, până la data de 27.08.2021, ora 16:28, prin înlăturarea unei zile amendă, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa amenzii în cuantum de 1.190 lei”, arată hotărârea Judecătoriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea