Rămâi conectat

Ştirea zilei

Femeie de 81 de ani, AGRESATĂ de doi tineri din Blaj: Au intrat prin efracție și au sustras 1.500 de lei și 30 de litri de vin. Sunt cercetați în stare de arest preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie de 81 de ani, a fost AGRESATĂ de doi tineri din Blaj care au intrat prin efracție și au sustras și 1.500 de lei și 30 de litri de vin. Sunt cercetați în stare de arest preventiv.

Doi tineri din Blaj au fost reținuți de polițiști, pentru tâlhărie. Ar fi pătruns în locuința unei vârstnice, ar fi agresat-o și ar fi furat bani și băutură. Vor fi cercetați în stare de arest preventiv.

 În după amiaza zilei de luni, 4 mai, polițiștii din Blaj au fost sesizați de către un bărbat din Mediaș, județul Sibiu, cu privire la faptul că este posibil ca mama sa, o femeie în vârstă de 81 de ani, din Blaj, să fi fost victima unei infracțiuni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în noaptea de 3/ 4 mai 2020, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în locuința femeii, ar fi agresat-o și ar fi sustras suma de 1.500 de lei și 30 de litri de vin.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 5 mai 2020, polițiștii din Blaj au reușit să identifice persoanele bănuite de săvârșirea faptei, doi tineri, de 23 și 15 ani, din Blaj.

Cei doi au fost reținuți, pentru tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de ieri, 5 mai, au fost prezentați în fața magistraților, care au dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale, iar potrivit concluziilor medico – legal are nevoie de 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea