Ziarul Unirea

Femeie de 63 de ani din Lupeni căutată de polițiștii din două județe, în urma unui apel la 112 din Alba Iulia. Deznodământul amuzant al cazului de dispariție

Plecată după un amorez din Caraș-Severin, o femeie de 63 de ani din Lupeni, județul Hunedoara, a pus pe urmele sale polițiștii din două județe. Alarma a fost dată de o persoană din Alba Iulia, care a reclamat la numărul de urgență 112 că nu mai poate lua legătura cu mama sa.

În data de 06.08.2019, în jurul orei 11:30, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată prin Serviciului Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană din municipiul Alba-Iulia, care a reclamat faptul că a apelat-o telefonic în repetate rânduri pe mama sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, care domiciliază în municipiul Lupeni, iar aceasta nu i-a răspuns la telefon.

ELIT

Apelantul a mai precizat că femeia suferă de mai multe afecțiuni medicale și a solicitat efectuarea de verificări la domiciliul acesteia, fiind îngrijorat cu privire la starea acesteia.

În urma sesizării, în cel mai scurt timp la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliție și unul de pompieri, însă femeia nu a fost găsită în locuința sa. Poliţiştii au identificat o vecină a femeii, care le-a declarat că aceasta i-a lăsat cheia de la apartament, în data de 31.07.2019, pentru a avea grijă de locuinţa sa, şi i-a spus că pleacă la o „cunoștință” din municipiul Reșița, fără a putea oferi alte amănunte.

Poliţiştii au efectuat o serie de verificări la unitățile spitalicești din zona Văii Jiului, la Autogara Normandia, precum şi în rândul taximetriștilor.

În urma activităților desfășurate, femeia a fost identificată în comuna Târnova, judeţul Caraș Severin, la locuința unui bărbat despre care a declarat l-a cunoscut în urmă cu aproximativ două săptămâni pe o rețea de socializare (şi cu care urmează să se căsătorească).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419