Rămâi conectat

Actualitate

Federația Naționala a Sindicatelor din Industria Alimentara implementează Proiectul ’’Performanță Economică prin Antreprenoriat în Regiunea Centru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Federația Naționala a Sindicatelor din Industria Alimentara – S1NDALIMENTA, implementează Proiectul ’’Performanță Economică prin Antreprenoriat în Regiunea Centru”, în județele Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Alba și Sibiu.

Alături de organizația noastra participa ca parteneri SC Abeona și SC Formare Managerială în Turism – FMT. Activitățile au început în ianuarie 201 8 și se vor finaliza în ianuarie 2021. Obiectivul general vizat de acțiunile noastre constă în creșterea gradului de ocupare, facilitarea accesului pe piața muncii și dezvoltarea spiritului antreprenorial pentru 750 de persoane, inclusiv a înființării și dezvoltării unor activități independente non-agricole, în scopul creării de noi locuri de muncă durabile în zonele urbane din regiune.

In județul Alba au fost selectate 9 planuri de afaceri, finanțate deja, care vor conduce la angajarea a cel puțin 1 8 persoane.

Prin cererea de finanțare este prevăzută desfășurarea unui eveniment de tipul „schimb de bune practici” la care sa participe si actori relevanți ai mediului de afaceri din județul Alba, împreuna cu viitorii antreprenori se vor angaja intr-o dezbatere, incercand sa identifice din experiența lor toate oportunitățile cu privire la dezvoltarea afacerii printr-un marketing eficient, o buna experiența in resurse umane, oportunități si piedici ale relației cu piața, etc, astfel incat prin informațiile pe care le primesc sa poata evita pericolul inchiderii afacerii si dezvoltarea ei cat mai mult.

Alături de rugămintea de a ne onora cu prezenta dvs., va mulțumim si va transmitem întreaga noastra apreciere si considerație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea