Rămâi conectat

Curier Județean

FC Unirea Alba Iulia – FC Argeş 4-0 (1-0), în etapa a 28-a a Ligii a 2-a! Despărţire cu victorie categorică şi spectacol pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, în etapa a 28-a a Ligii a 2-a, FC Unirea Alba Iulia – FC Argeş, scor 4-0 (1-0), o victorie indubitabilă, fără drept de apel a grupării albaiuliene. Golurile au fost marcate de V. Florea (10 – şut la colţul scurt din 13 metri), mijlocaşul stânga fiind la prima reuşită în „alb-negru”, iar după pauză S. Mureşan (53, după o acţiune a lui I. Stan), Negură (70, şut din afara careului, a doua rundă consecutivă în care a înscris), I. Şerban (79, din 7 metri după o lovitură liberă).

*Coşmar piteştean rupt pe „Cetate”, argeşenii umiliţi

„Violeţii” o echipă ce n-a pierdut niciodată pe „Cetate” în ultimii 8 ani a fost scurtcircuitată fără drept de apel de Unirea, o echipă care s-a distrat efectiv cu adversarii. Alba a dominat categoric, a realizat cea mai clară victorie stagională, după o a doua repriză în care a făcut spectacol, la despărţirea de suporteri.

*S. Mureşan a marcat în premieră în 2012

Pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi atacantul Silviu Mureşan, după o îndelungată şi agasantă perioadă de sterilitate, ce data din etapa a 9-a (2-2 la Baia Mare, 15 octombrie 2011), adică de 18 întâlniri. Dacă în precedentele 12 meciuri din primăvară Unirea marcase de 10 ori, astăzi echipa lui Gherman şi-a spălat toate păcatele, după prestaţii modeste în rundele anterioare pe „Cetate” şi în intermediară la Deva. Uniriştii au arătat o faţă pozitivă, un joc ce a încântat pe alocuri, despărţindu-se cu un eclatant 4-0 de puţinii fani (în jur de 250 de spectatori).

*”Îi felicit pe jucători că s-au respectat şi pe ei şi pe spectatori”, a spus Gherman

Acelaşi lucru trebuia să-l facem şi la Deva, să tratăm cu seriozitate meciul. FC Argeş a avut în componenţă mulţi jucători tineri şi după ce au primit gol au căzut. Îi felicit pe jucători pentru că i-au respectat pe cei din tribună. Problema este pentru mine mult mai importantă după ce se termină stagiunea, să luăm anumite decizii, să ne organizăm. La Deva am greşit eu când le-am spus jucătorilor vârstele adversarilor şi probabil s-au deconectat. Eu îmi doresc să continuu, dar în anumite condiţii, de a merge mai sus, organizatoric vorbind„, a spus Gherman.

*”Am fost umbre”, a explicat Dumitrescu

Sunt dezamăgit de atitudinea jucătorilor, am mizat pe unii care au jucat mai puţin. Din păcate nu s-au ridicat la nivelul celor lăsaţi acasă, am fost nişte umbre, Ca să îmbraci tricoul lui FC Argeş e nevoie de atitudine şi determinare, lucruri care ne-au lipsit„, a explicat tehnicianul piteştenilor, Viorel Dumitrescu.

Au evoluat formaţiile: *FC Unirea: Pascal/ cpt – Sculler (46, I. Stan), I. Şerban, Bumbac, M. Oprea – Cl. Oara, Negură, Pleniceanu, V. Florea (68, Pecarov) – S. Mureşan (73, Contor), M. Petrescu, rezerve Lasc – N. Oltean, Potopea, Ciofu. Antrenor Stelian Gherman.

*FC Argeş: Fundulea – Gherase (77, D. Ghiţă), Lisandru, C. Negoiţă, Briceag – A. Popa, Cârstoiu, Răuţă, I. Niculae – R. Stănescu (73, F. Stancu), Beuran, rezerve F. Croitoru, C. Andrei, A. Drăgan, Ivănică. Antrenor Viorel Dumitrescu.

*Arbitri F. Roşu (Timişoara), M. Marica (Bistriţa), Monica Rigo (Cluj), rezervă D. Monea (Cluj) *Observatori C. Pintilie (Rm Vâlcea), I. Onicaş (Zalău) *Avertismente: I. Şerban (13), Schuller (44, suspendat ultima rundă), M. Oprea (49), Bumbac (63, suspendat cu Juventus), Contor (77)/ Cârstoiu (40), Briceag (43).

Fc Unirea este pe poziţia a 10-a cu 35 de puncte (29-25) şi va încheia stagiunea sâmbătă, în deplasare cu Juventus Colentina.

Dan HENEGAR

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea