Rămâi conectat

Politică Administrație

Fără vize pentru români în Candada, din 2016?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românii ar putea călători in curând fără vize in Canada, a anunțat miercuri premierul Victor Ponta pe contul său de facebook.

vize-romani-canadaAcesta a primit de la premierul canadian un document prin care este înștiințat că statul canadian și-a modificat legislatia pentru a relaxa regimul de vize pentru România.

„O veste bună si mult asteptată pentru românii care vor sa mearga in Canada! Premierul Stephen Harper mi-a comunicat relaxarea regimului de vize prin implementarea programului eTA (Electronic Travel Authorization) in 2016!”, a anunțat Victor Ponta.

Vestea a fost așteptată de numeroși români, în condițiile în care obținerea unei vize pe termen lung pentru Canada este în acest moment un proces complicat și de durată.

foto facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea