Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Fantezia deschiderii autostrăzii A10 Sebeș-Turda, în acest an, spulberată chiar pe site-ul CNAIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fantezia deschiderii autostrăzii A10 Sebeș-Turda, în acest an, spulberată chiar pe site-ul CNAIR

Promisiunile fanteziste ale premierului Ludovic Orban și ale ministrului Transporturilor Lucian Bode, privind deschiderea circulației rutiere pe loturile 1 și 2 ale autostrăzii A10 Sebeș-Turda, până la finalul anului 2020 sunt spulberate de un document publicat chiar pe site-ul CNAIR.

Într-un document privind stadiul proiectării și execuției lucrărilor la autostrăzile din România, pentru lotul 1 al autostrăzii A10 Sebesș-Turda, termenul estimat pentru deschiderea circulației a fost modificat, noua limită fiind data de 30 aprilie 2021. Potrivit aceluiași document, pe lotul 1, stadiul fizic al lucrărilor este de 90.30%, iar stadiul financiar este de 80.03%.Pentru grecii de la Aktor, CNAIR își menține optimismul, în documentul menționat figurând ca dată estimată pentru deschiderea circulației pe lotul 2, 3 decembrie 2020, termen nerealist, fantezist. Pe lotul 2, la data documentului, stadiul fizic al lotului era de 72.46%, iar stadiul financiar de 57.80%.

În sfârșit, CNAIR recunoaște că în acest an nu se va putea circula pe niciunul din cele două loturi 1 și 2, aflate în construcție, ale autostrăzii A10 Sebeș-Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea