Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FACTURI Hidroelectrica 2023: A început emiterea facturilor pe luna septembrie. Compania a ajuns cu situația de plată la zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FACTURI Hidroelectrica 2023: A început emiterea facturilor pe luna septembrie. Compania a ajuns cu situația de plată la zi

Hidroelectrica a început emiterea facturile românilor pe luna septembrie 2023 și ajunge la zi cu situaţia de plată, după ajustările complexe de soft adaptate la modificările legislative care au avut loc.

Citește și: Hidroelectrica, avertisment cu privire la metoda de înșelătorie, în numele companiei: ”Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Facturile Hidroelectrica au început să ajungă la clienţii celei mai mari companii de stat de energie una după alta, după ajustările de soft. După facturile trimise cu întârziere, cea mai mare companiei de energie a statului, listată la bursă, a ajuns acum cu situaţia la zi.

Din 28 octombrie încep să se emită facturile Hidroelectrica pe luna septembrie 2023.

„Facturile Hidroelectrica pe luna septembrie 2023 vor începe să fie emise din noaptea de vineri spre sâmbătă şi vor ajunge la clienţii companiei.

În plus, toţi clienţii care spun că nu au primit factura la zi sau ultimele 2-3 facturi trebuie să ştie că acestea vor fi emise şi vor ajunge la ei.

Specialiștii Hidroelectrica lucrează la rezolvarea cauzelor care au produs aceste întârzieri”, a precizat consilierul președintelui directoratului Hidroelectrica, Bogdan Buciu, vineri, pentru Antena3.ro.

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat aplicația de mobil pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi.

Aplicația se numește iHidro și este disponibilă în atât în App Store, cât și în Google Play.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce categorie de pensionari nu primește banii înainte de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce categorie de pensionari nu primește banii înainte de Paște Anul acesta, în luna mai, pensiile vor fi virate pe card în intervalul 2-3 mai. De data aceasta, pensionarii au primit banii mai devreme, dat fiind că Paștele cade în această perioadă și bugetarii sunt în concediu între 1 și 6 mai. Cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea