Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Hidroelectrica, avertisment cu privire la metoda de înșelătorie, în numele companiei: ”Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hidroelectrica, avertisment cu privire la metoda de înșelătorie, în numele companiei: ”Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare”

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România,  atrage atenția cu privire la metoda de înșelătorie promovată de diverse platforme de socializare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În spațiul public, în numele Hidrolectrica, au apărut o serie de mesaje care le promit oamenilor oportunități exagerate de câștig din tranzacționaera acțiunilor societății.

Ei bine, Hidroelectrica atenționează că acestea sunt mesaje false.

„Hidroelectrica informează asupra apariției în mediul online a unor mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme.

Pentru a evita situațiile de fraudă, vă recomandăm următoarele:
Înainte de a lua o decizie de investiții folosiți pentru informare doar surse oficiale, serioase și credibile: site-ul companiei, site-ul BVB, presa de specialitate etc.

În situația în care posibilele câștiguri promise par nejustificat de avantajoase, cel mai probabil aveți de-a face cu o tentativă de fraudă. Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare pe platforme online care promit astfel de câștiguri. Raportați informațiile false pe care le întâlniți pe platformele online”.

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce categorie de pensionari nu primește banii înainte de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce categorie de pensionari nu primește banii înainte de Paște Anul acesta, în luna mai, pensiile vor fi virate pe card în intervalul 2-3 mai. De data aceasta, pensionarii au primit banii mai devreme, dat fiind că Paștele cade în această perioadă și bugetarii sunt în concediu între 1 și 6 mai. Cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea