Rămâi conectat

Actualitate

Hidroelectrica, avertisment cu privire la metoda de înșelătorie, în numele companiei: ”Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Hidroelectrica, avertisment cu privire la metoda de înșelătorie, în numele companiei: ”Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare”

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România,  atrage atenția cu privire la metoda de înșelătorie promovată de diverse platforme de socializare.

În spațiul public, în numele Hidrolectrica, au apărut o serie de mesaje care le promit oamenilor oportunități exagerate de câștig din tranzacționaera acțiunilor societății.

Ei bine, Hidroelectrica atenționează că acestea sunt mesaje false.

„Hidroelectrica informează asupra apariției în mediul online a unor mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme.

Pentru a evita situațiile de fraudă, vă recomandăm următoarele:
Înainte de a lua o decizie de investiții folosiți pentru informare doar surse oficiale, serioase și credibile: site-ul companiei, site-ul BVB, presa de specialitate etc.

În situația în care posibilele câștiguri promise par nejustificat de avantajoase, cel mai probabil aveți de-a face cu o tentativă de fraudă. Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare pe platforme online care promit astfel de câștiguri. Raportați informațiile false pe care le întâlniți pe platformele online”.

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ISU Alba, cuvinte de laudă cu ocazia zilei de 5 Decembrie – Ziua Internațională a Voluntarilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, 5 decembrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba aduce un elogiu voluntarilor săi, dedicându-le o postare emoționantă pe pagina oficială de Facebook. În cadrul mesajului, ISU Alba subliniază importanța și recunoașterea voluntarilor în acțiunile de intervenție în situații de urgență, evidențiind contribuția lor în acordarea primului ajutor, stingerea incendiilor și gestionarea efectelor dezastrelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare