Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Facebook a lansat o nouă platformă online, consacrată difuzării partidelor de jocuri video

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă platformă, integrată în reţeaua de socializare și consacrată difuzării partidelor de jocuri video online – o nouă tendinţă ce constituie unul din pilonii aşa numitului e-sport, a fost lansată vineri de Facebook.

Facebook încearcă astfel să recupereze întârzierea faţă de marii competitori ai acestui sector, platforma Twitch, controlată de Amazon, şi  YouTube, filială a Google.

O altă miză este cea de a rămâne fidel tânărului public, care tinde să se îndepărteze de Facebook în favoarea altor reţele de socializare, potrivit studiilor recente.

În ianuarie, Facebook a lansat deja Gaming Creator Pilot Program, un program care oferă o serie de instrumente ‘gamer-ilor’ obişnuiţi să retransmită partidele de jocuri video cu scopul mai ales de a extinde comunitatea abonaţilor săi.

Conform Agerpres, vineri, reţeaua de socializare a dezvăluit un nou dispozitiv, intitulat Level Up Program, destinat celor care debutează în difuzarea partidelor de jocuri video în direct.

Pe de altă parte, site-ul care revendică 2,2 miliarde de abonaţi, a prezentat o platformă dedicată videourilor de ‘gaming’ accesibile pe adresa fb.gg, ce cumulează toate jocurile video disponibile pe Facebook.

Potrivit responsabilului Facebook al proiectului, Nick Miller, mai multe detalii vor fi oferite săptămâna viitoare, cu prilejul salonului E3 (Electronic Entertainment Expo) – marea convenţie anuală a jocurilor video organizată în Los Angeles.
Sursa: capital.ro

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea