Rămâi conectat

Actualitate

Expresia a sărăciei la Sebeș, orașul marilor investiții – se fură și cablurile de internet

Bogdan Presecan

Publicat

în

În timp ce despre Sebeș se vorbește în ultima perioadă în termeni superlativi, de genul “orașul fără șomeri”, municipiul cu cele mai mari investiții, iată că expresia sărăciei unora dintre locuitorii acestui pol economic se dezvăluie prin cele mai sugestive forme.

Poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către reprezentantul unei societăţi care furnizează servicii de internet, cu privire la faptul că de pe un stâlp situat pe strada Doinei din municipiul Sebeş, a fost sustras cablul de internet.”

În urma cercetărilor  efectuate cu operativitate de către poliţiştii de investigaţii criminale, la scut timp de la sesizarea faptei s-a reuşit identificarea principalilor  suspecţi de comiterea furtului, C.A.A., de 19 ani şi un minor de 15 ani, ambii din municipiul Sebeş, care au sustras  cei 44 de metri de cablu. Aceştia au fost depistaţi  de poliţişti în timp ce transportau cablul spre domiciliul unui dintre ei.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite iar faţă de cei doi minori au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român Tinerii care se angajează vor primi stimulente acordate de Ministerul Muncii și Solidarității sociale, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. În acest sens, doritorii vor primi o primă care se ridică la 1.000 de lei. Ministerul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea