Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Expoziție, forum, întâlniri B2B și „Industrie inteligentă” la cea de-a IX-a ediție a târgului DEMO METAL

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 26 noiembrie 2018– pe fosta platformă industrială Rulmentul, la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina a avut loc deschiderea oficială a celei de a IX-a ediții DEMO METAL, unul dintre cele mai importante târguri internaționale, organizate în România în domeniul industriei prelucrării metalelor. La deschidere au participat: domnul Onuț Iliescu, Director General TEHNIC MEDIA, domnul Adrian Sandu, Secretar General ACAROM, domnul Sebastian Metz, Director Executiv AHK.

 La Demo Metal Brașov 2018 – Smart Industry, în perioada 26 – 29 noiembrie, sub tematica „SMART INDUSTRY”, subiectul digitalizării fabricației va fi abordat de producătorii și furnizorii importanți din industrie.

Demo Metal Brașov 2018 – Smart Industry este un eveniment care, prin mixul de oportunități – Expoziție, Forum, Întâlniri B2B – își propune să aducă cele mai noi echipamente și abordări ale integrării soluțiilor smart în fața managerilor și specialiștilor din industrie.

„Industry 4.0, IIoT și Digital Twin sunt doar aparent concepte futuriste pentru că aici le veți vedea la lucru. Sunt fucționale și le veți putea testa în multe dintre standuri. O revoluție nu ne invită, ne forțează la schimbare. Aici, cu ajutorul specialiștilor prezenți, o facem incitantă și prietenoasă.Trebuie să ne rupem, pentru astfel de momente cum este Demo Metal, din activitatea curentă pasionantă, dar și înrobitoare uneori, pentru a privi în viitor și a ne căuta calea și partenerii de traseu. Aceste alegeri, ce ne pot influența fericit viitorul, se pot face cel mai bine la Demo Metal.

Pe 27 noiembrie, întâlnirile B2B – BUSINESS ACCELERATOR – organizate de CCIFER oferă posibilitatea unor noi contacte de afaceri. În forum, pe lângă furnizorii de echipamente industriale, sunt prezenți alături de noi și de companiile din industrie, reprezentanți ai liderilor domeniului IT&C, cei care vor furniza suportul digitalizării fabricației: Microsoft, SAP, Orange, SAS și al schimbării modelelor de business cum este KPMG.

Mulțumim companiilor participante în expoziție și celor din forum, care ne sunt alături la această ediție specială Demo Metal.” a declarat Onuț Iliescu, Director General TEHNIC MEDIA, organizatorul evenimentului.

Conceptul SMART INDUSTRY va fi abordat pragmatic în Forumul FABRICAȚIA INTELIGENTĂ – cerere și ofertă față în față la DEMO METAL BRAȘOV 2018”, pe 26 noiembrie, și la BOSCH INDUSTRY DAY, pe 28 noiembrie.

Astăzi, 26 noiembrie, veți avea ocazia să vă întâlniți cu managerii unora dintre cele mai importante companii industriale din România și să cunoașteți viziunea și abordările implementării conceptelor Industry 4.0, IioT și Digital Twin în procesele de producție. Protagoniști vor fi: Sorin POTERAȘ, Director General SCHAEFFLER ROMANIA; Florin COMAN, Purchasing Manager CONTINENTAL POWERTRAIN; Horia TODORAN, General Manager BOSCH REXROTH SALES, precum și reprezentanții unor companii lider în domeniul lor de activitate: KPMG, ORANGE, SAP, SAS, MICROSOFT, IFM, MITUTOYO, PLASTICS BAVARIA, TOP METROLOGY.

La BOSCH INDUSTRY DAY, marți, 28 noiembrie, în calitate de partener global, echipa Bosch Rexroth va prezenta cele mai recente inovații dezvoltate de grup, cu scopul susținerii eforturilor constructorilor de mașini și instalații din întreaga lume cu ajutorul tehnologiei sale de vârf și al cunoștințelor de specialitate.

Participarea este GRATUITĂ, cu înregistrare prealabilă, în limita locurilor disponibile. Pentru înregistrare și detalii despre agenda celor două zile, accesați www.demometal.ro .

Pe 27 noiembrie, Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) va organiza Business Accelerator Industrie, o sesiune de întâlniri B2B la care participă peste 50 de companii.

Cu peste 60 de companii, mari branduri internaționale și importante companii locale, Demo Metal Brașov – Smart Industry  se anunță a fi un eveniment remarcabil. Demo Metal Brașov 2018 – Smart Industry se bucură atât de sprijinul partenerilor săi tradiționali: Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), Organizația Patronală din Industria Aeronautică Română (OPIAR) și Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR), cât și de sprijinul Clubului Economic German (DWK) și al Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Detalii despre eveniment găsiți pe site-ul Demo Metal (http://demometal.ro)

Persoana de contact:  Isabelle Greger, Email: [email protected], tel: 0722 216 403.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Florii 2024: Ce nume de flori sunt sărbătorite în Duminica Floriilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nume care se sărbătoresc de Florii 2024 • Nume de băieți și fete care își sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor • Semnificația numelor Cei mai mulţi romani care îşi sărbătoresc onomastica de Florii, respectiv 334.734 de persoane, poarta numele de Florin, alţi 147.328 Viorel, iar 54.759 Florian. Alţi 29.777 romani poarta numele Florea, 25.181 răspund […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea