Explicații NĂUCITOARE ale lui Rareș Bogdan pentru pierderea alegerilor la Alba Iulia: Alegătorii au fost într-o confuzie generată de faptul că ambii candidați au fost viceprimarii lui Mircea Hava

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat că deși liberalii au pierdut funcțiile pentru primăriile din Alba Iulia, Timișoara și Brașov, îmbucurător este faptul că acestea au fost câștigate de către USR și, nu de PSD.

„Probabil alegătorii noștri, la Alba a fost o confuzie generată tocmai de faptul că domnul Pleșa a fost viceprimarul lui Mircea Hava, primarul care a transformat complet Alba și candidatul nostru Voicu Paul a fost de asemenea viceprimar. Deci au fost doi viceprimari. Unul preluat de USR, celălalt al nostru, care s-au bătut, a câștigat probabil datorită unei comunicări ceva mai eficiente, domnul Pleșa.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

În cazul Timișoara, acolo nu pot să-mi dau seama, sau poate îmi dau seama dar nu e cazul acum să vorbesc despre asta, ce s-a întâmplat, cert este că Timișoara a suferit o schimbare fabuloasă al arhitecturii, al atragerii investițiilor… Deci, Robu a fost un primar foarte bun, dar cred că intrarea în conflict permanent cu presa… cred că a fost prea conflictual și asta i-a creat o problemă.

Dincolo, la Brașov, George Scripcaru, care a transformat fața orașului Brașov, într-un parteneriat asumat cu Adrian Veștea, omul care a avut credința că poate face un aeroport, și după 48 de ani, iată că la Brașov apare un aeroport, un proiect extraordinar al lui Adrian Veștea – președintele CJ – care a și confirmat mandatul. Acolo a fost o bătălie a dreptei.

Până la urmă, sunt trei primari pierduți de noi, dar s-a întors tot dreapta. Era grav pentru mine dacă pierdeam în favoarea stângii, pentru că atunci erau mutații în electorat. Nu s-a întâmplat acest lucru”, a spus Rareș Bogdan, marți seara, la Digi24.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

DUMITREAN IOAN 1 octombrie 2020 at 8:21

lumea a vrut sa scape de….hava !

Comentariile sunt oprite