Rămâi conectat

Politică Administrație

EXCLUSIVITATE: Mărturie șocantă a victimei fostului polițist Nicolae Sântimbrean, actual vicepreședinte TNL

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandalul “Nicolae Sântimbrean”, izbucnit în urma documentelor publicate în ziarul “Unirea” despre trecutul penal al vicepreședintelui Tineretului Național Liberal la nivel național, continuă cu mărturia șocantă a celui care a fost în urmă cu 12 ani victima lui Nicolae Sântimbrean,  pe vremea când acesta era polițist la Postul de poliție din Cenade.

Numele lui este Aurel Muntean și a fost pus în genunchi și bătut cu bastonul din dotare și cu o bâtă de baseball în palme și tălpi, de către Sântimbrean și șeful de post din acea perioadă, până când nu a mai putut să își folosească mâinile sau să stea pe picioare. Motivul “tratamentului” a fost faptul că a refuzat să recunoască un furt pe care nu îl comisese. Justiția a dovedit că Aurel Muntean era nevinovat.

YouTube video

În urma faptei sale, Nicolae Sântimbrean a fost dat afară din Poliție, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru “cercetare abuzivă” și obligat să platească suma de 20 de milioane de lei vechi către victima sa, cu titlu de daune morale.

Citiți mai multe despre mărturia victimei în ediția tipărită a ziarului „Unirea” de mâine, 13 februarie.

Tot în cursul zilei de mâne veți putea viziona în exclusivitate, pe pagina de internet ziarulunirea.ro, înregistrarea video cu mărturia despre trauma trăită de Aurel Muntean în urmă cu 12 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea