Rămâi conectat

Politică Administrație

EXCLUSIVITATE: Mărturie șocantă a victimei fostului polițist Nicolae Sântimbrean, actual vicepreședinte TNL

Bogdan Presecan

Publicat

în

Scandalul “Nicolae Sântimbrean”, izbucnit în urma documentelor publicate în ziarul “Unirea” despre trecutul penal al vicepreședintelui Tineretului Național Liberal la nivel național, continuă cu mărturia șocantă a celui care a fost în urmă cu 12 ani victima lui Nicolae Sântimbrean,  pe vremea când acesta era polițist la Postul de poliție din Cenade.

Numele lui este Aurel Muntean și a fost pus în genunchi și bătut cu bastonul din dotare și cu o bâtă de baseball în palme și tălpi, de către Sântimbrean și șeful de post din acea perioadă, până când nu a mai putut să își folosească mâinile sau să stea pe picioare. Motivul “tratamentului” a fost faptul că a refuzat să recunoască un furt pe care nu îl comisese. Justiția a dovedit că Aurel Muntean era nevinovat.

În urma faptei sale, Nicolae Sântimbrean a fost dat afară din Poliție, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru “cercetare abuzivă” și obligat să platească suma de 20 de milioane de lei vechi către victima sa, cu titlu de daune morale.

Citiți mai multe despre mărturia victimei în ediția tipărită a ziarului „Unirea” de mâine, 13 februarie.

Tot în cursul zilei de mâne veți putea viziona în exclusivitate, pe pagina de internet ziarulunirea.ro, înregistrarea video cu mărturia despre trauma trăită de Aurel Muntean în urmă cu 12 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Corneliu Mureșan: Premierul PSD, Marcel Ciolacu, a acordat peste 42 milioane de lei pentru comunitățile din Alba

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă | Corneliu Mureșan: Premierul PSD, Marcel Ciolacu, a acordat peste 42 milioane de lei pentru comunitățile din Alba

Guvernul României, condus de premierul PSD Marcel Ciolacu, după ce a acordat 700.000 de lei pentru organizarea manifestațiilor dedicate Zilei Naționale, a aprobat în ședința de astăzi nu mai puțin de 42,7 milioane de lei pentru comunitățile din județul Alba. Este vorba de sume importante care provin din Fondul de Rezervă și vin să asigure buna funcționare a administrațiilor locale, să susțină fiecare comunitate din județul Alba, în funcție de nevoile acesteia.

Astfel, grație premierului social-democrat, Consiliul Județean Alba a primit suma de 3 milioane lei, Primăria Alba Iulia suma de 6 milioane lei, Primăria Aiud, Primăria Sebeș și Primăria Cugir au primit câte 1,5 milioane lei, Primăria Blaj – 2,5 milioane lei, în timp ce primăriile din Zlatna, Ocna Mureș și Câmpeni au primite câte 700.000 lei. Orașele Abrud, Baia de Arieș și Teiuș au primit câte 550.000, 500.000, respectiv 610.000 lei, în timp ce toate celelalte localități au primit sume cuprinse între 200.000 și 700.000 lei.

Sunt sume de care comunitățile locale au nevoie și fără de care buna funcționare a instituțiilor publice ar fi putut avea de suferit. Sunt bani pe care Guvernul condus de premierul PSD îi pune la dispoziția cetățenilor din Alba, prin intermediul autorităților locale, fără a ține cont de culoarea politică a celor care conduc fiecare unitate administrativ-teritorială.

Asta înseamnă mesajul #PSDpentruAlba promovat de coordonatorul organizației PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu. Sunt bani care au fost alocați pentru a acoperi nevoile comunităților iar ei reprezintă angajamentul PSD în Guvernul României de a susține fiecare comunitate în parte. Sunt dovada că executivul condus de Marcel Ciolacu este Guvernul României, aflat în slujba tuturor comunităților și a fiecărui cetățean în parte.

Corneliu Mureșan – secretar executiv PSD Alba
Subprefectul județului Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare