Rămâi conectat

Curier Județean

Excelența în afaceri premiată la Sebeș și în acest an. 250 de firme primesc diplome și felicitări din partea municipalității, în această perioadă de sărbătoare 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tradiție care s-a născut în preajma sărbătorilor de iarnă, la finele anului 2016, continuă și în anul 2020: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș premiază excelența în afaceri, ca un gest simbolic de recunoaștere dedicat firmelor locale care, prin prestația lor, au creat un veritabil brand al orașului.

Municipiul Sebeș este una dintre localitățile care se remarcă printr-o puternică și accelerată dezvoltare economică, dovadă atât prosperitatea de care se bucură comunitatea locală, cât și contribuțiile agenților economici la bugetul local. Prin intermediul evenimentului „Excelența în Afaceri”, ajuns la cea de-a V-a ediție, administrația locală a răspuns, ca un gest minim de recunoștință, contribuției mediului economic la transformarea Sebeșului într-o „fabrică de succes”.

La inițiativa primarului Dorin Nistor, Consiliul Local a consfințit ca primelor 250 de întreprinderi private, determinate în ordinea contribuției la bugetul local al Municipiului Sebeș, să le fie trimise diplome aniversare, felicitări și calendare cu imagini din oraș. Primarul Dorin Nistor le transmite companiilor mulțumiri pentru activitatea economică susținută, pentru suportul oferit propriilor angajați și întregii comunități, într-un an cu multe schimbări, în care viața Sebeșului a continuat cu solidaritate și cu încredere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea