Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Evaluarea națională 2023 la clasa a VI-a, AMÂNATĂ din cauza grevei profesorilor: Când se vor susține probele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Evaluarea națională 2023 la clasa a VI-a, AMÂNATĂ din cauza grevei profesorilor: Când se vor susține probele

Evaluarea națională de la clasa a VI-a va fi susținută de elevi săptămână viitoare, după ce sindicatele din educație au anunțat că testarea care trebuia să înceapă mâine nu se susține în timpul grevei generale.

Citește și: Modele de SUBIECTE Evaluare Națională

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ministerul Educației a modificat calendarul evaluărilor naționale, astfel încât Evaluarea de la clasa a VI-a care trebuia să înceapă mâine va fi susținută de fapt de către elevi săptămâna viitoare, pe datele 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii.

Citește și: EVALUARE NAŢIONALĂ 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME, la română și matematică pentru elevii de clasa a 8-a din anii trecuți

Anunțul modificării datei la care va fi organizată Evaluarea Națională la clasa a VI-a a fost făcut de Ministerul Educației. Instituția a publicat pe site-ul oficial precizarea că „Evaluarea națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii”.

Comunicarea integrală a Ministerului educației, cu privire la Evaluarea Națională la clasa a VI-a:

„Marți, 23 mai 2023,

Informare

A fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naționale la finalul clasei a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2022-2023.

Astfel, Evaluarea națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Muncii 2024: Care sunt categoriile de oameni care pot refuza munca de noapte. Noua lege a trecut de Plenul Camerei Deputaților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Codul Muncii 2024: Care sunt categoriile de oameni care pot refuza munca de noapte. Noua lege a trecut de Plenul Camerei Deputaților O nouă lege care permite anumitor categorii de oameni să refuze munca de noapte, precum proaspetele mămici sau parinții din familiile monoparentale, a trecut de Plenul Camerei Deputaților. Plenul Camerei Deputaților a votat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea