Rămâi conectat

Ştirea zilei

EVALUARE NAȚIONALĂ 2020 – TESTE de antrenament pentru pregătirea elevilor de clasa a VIII-a – setul VIII

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

EVALUARE NAȚIONALĂ 2020 – TESTE de antrenament pentru pregătirea elevilor de clasa a VIII-a – setul VIII

Noile teste de antrenament pentru Evaluarea Națională 2020 au fost publicate de Ministerul Educației. Exercițiile sunt elaborate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, instituția din subordinea Ministerului care concepe subiectele pentru toate examenele naționale. Astăzi a fost publicat setul 8 al testelor de antrenament, pentru elevii de clasa a VIII-a. Baremele de la aceste teste vor fi lansate public vineri.

Ministerul precizează că testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2020 sunt “în concordanță cu noile programe aprobate prin ordin al ministrului educației, adică fără materia semestrului al II-lea”.

Citește și: EVALUARE NAȚIONALĂ 2020: MODELE de SUBIECTE (TESTE) și BAREMELE pentru elevii de clasa a VIII-a

Pentru a facilita abordarea de către candidați a pregătirii examenului de bacalaureat, MEC a reorganizat modalitatea de prezentare a testelor de antrenament, în seturi, în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil. Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat. Elevii de clasa a VIII-a pot rezolva teste de antrenament, limba și literatura română și matematică, prin alcătuirea unor seturi cu teste din cele două probe de examen.

Recomandăm rezolvarea testelor în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fără consultarea unor surse), iar după publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluări.

SETUL VIII

Limba și literatura română

Testul 36

Testul 37

Testul 38

Testul 39

Testul 40

Matematică

Testul 36

Testul 37

Testul 38

Testul 39

Testul 40


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea