Rămâi conectat

Politică Administrație

Europarlamentarul Cătălin Ivan, pedepsit de PSD: ”Doar că l-am supărat pe Dragnea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost înlăturat de la șefia PSD Sector 1, el arătând că motivul real constă în faptul că l-a ”supărat” pe Liviu Dragnea și a vorbit ”rău” de Sebastian Ghiță.

catalin-ivan

Întrebat care crede că este motivul real al înlăturării sale de la şefia PSD Sector 1, Ivan a răspuns: „Aş fi spus doar că l-am supărat pe Dragnea, că nu sunt de acord cu el. Nu am cum să gândesc ca domnul Dragnea pentru că nu am citit aceleaşi cărţi şi avem construcţii total diferite. Nu e scris în statut că nu ai voie să gândeşti altfel. Numai că poziţia domnului Ponta mi-arată foarte clar că de fapt supărarea este legată de faptul că am zis rău de Sebastian Ghiță”, a spus Ivan.

„Deci în PSD, dacă îl superi pe Dragnea şi te iei de Ghiţă, eşti pedepsit. Iar eu azi am fost pedepsit. Mesajul meu e simplu şi pentru domnul Dragnea, ca şi pentru domnul Ponta: ne vedem la Congres. Ei ştiu că la Congres vor pierde, de aia nici nu-l fac”, a adăugat Ivan, citat de Mediafax.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea