Rămâi conectat

Politică Administrație

Europarlamentare 2014: Elena Udrea, Elena Băsescu, Cristian Preda şi alţi lideri PMP, la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lideri importanţi ai Partidului Mişcarea Populară vor veni sâmbătă şi duminică la Alba Iulia pentru a-şi prezenta candidatura la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Preşedintele PMP Alba Clement Negruţ a anunţat prezenţa candidaţilor Elena Udrea, Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Elena Băsescu şi Florin Popescu. Conform programului, sâmbătă la ora 17.45 candidaţii se vor întâlni în Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor, cu membrii PMP din judeţul Alba şi cu simpatizanţi, iar duminică, de la ora 10.00 va avea loc o conferinţă de presă la cafeneaua Carolina Café, din Piaţa Cetăţii.

Clement Negruţ a precizat în conferinţele anterioare că partidul pe care îl conduce doreşte să obţină un scor cu două cifre la alegeri, adică patru europarlamentari. Deputatul de Alba se află pe poziţia a 16-a pe lista PMP.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea