// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Eugen Teodorovici: Statul are bani. România nu are voie să spună că nu are bani

Consilierul premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, a declarat că există o ruptură foarte mare între faptul că în ţară există bani şi felul în care se cheltuiesc banii, însă a subliniat că statul are bani, iar ”România nu are voie să spună că nu are bani”.

”Statul are bani. România are bani. România nu are voie să spună că nu are bani. Din păcate, însă, este o ruptură foarte mare între faptul că există bani şi felul în care se cheltuie banii. Şi oriunde mergem în ţară, vedem oameni care au nevoie, de la cei mici până la cei în vârstă. Este nevoie de un control mult mai clar din acest punct de vedere asupra acestor cheltuieli”, a declarat vineri Eugen Teodorovici, consilier al premierului Mihai Tudose, prezent la lansarea lucrării „Carta Albă a IMM-urilor din România 2017”, realizată în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Acesta a vorbit şi despre impozitarea Bisericii, însă subliniază că nu există o estimare a sumei care s-ar putea strânge la bugetul de stat, scrie News.ro

”Este o discuţie începută în 2015, care nu a mai putut fi continuată. Sunt sume importante care s-ar putea strânge si care ar rămâne mai departe la nivelul bisericii dar utilizate acolo unde este nevoie, în special pentru susţinearea activităţilor cu caracter social”, adaugă Teodorovici, dând ca exemplu copiii fără părinţi sau persoanele în vârstă nevoiaşe.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Eugen Teodorovici: Statul are bani. România nu are voie să spună că nu are bani

 1. MARIA 15.07.2017 la 8:36

  BOR PRIMESTE MILIARDE DE EURO ANUAL PT ACTIUNI SOCIALE. ÎNCĂ NU AM AUZIT DE VREUN POPA CARE SA-SI VÂNDĂ O MOSIE SI SA FACA MILOSTENIE. DIMPOTRIVA PRIMESC BANI SALARII MARI FOLOASE NECUVENITE SI FAC AFACERI NECURATE . ASA AU APARUT VILELE LOR SI MASINILE SCUMPE. INTRATI SI VEDETI CU OCHII VOSTRII IN CURȚILE EPISCOPIILOR .

 2. ineptul 16.07.2017 la 22:27

  …inteleg ca nu este de dorit in asta tara ,sa spunem ce gindim, nu este nevoie sa fie linie intre, ce gindesc , ce spun si ce fac. Asa ne-a obisnuit, sistemul perpetuat de-a lungul vremii, si pe care cu nostalgie vad ca -l protejam, constient sau nu,… de fapt nici nu mai conteaza de ce ?,… si totusi ne deranjaza pe fata , cand cineva este sincer,…si renuntam la serviciile profesionale de bun simt ale acestuia,…

 3. mike 18.07.2017 la 2:47

  Iata un -NON-SENS -in declaratiile magarusilor de serviciu– In acest articol — Romania are bani sa nu ne plingem — In un alt articol tot din acest ziar la zii– Romania are datorii in plus de i,9 miliarde de euroi la ?? banci straine — Acum eu ca un prostanac –ce sa mai cred??? are Romania bani sau are doar imprumuturi cu dobinzi ???? Cred cu tarie ,ca — tara e datoare vinduta — nu plina de bani ca ,cainele de paduchi — Iata ca cei alesi mint cu nerusinare — motivind cresteri salariale la senatori si elitele sociale– Intrebare — daca Romania are bani –de ce nu cresteti salariile la cei ce trudesc??? HA ——?

 4. iobagi 19.07.2017 la 9:04

  @mike
  Pt ca cei ce se straduiesc sa ajunga la putere nu o fac din patriotism sau dragoste de tara ci din interese personale pt a se imbogatii ei si ai lor. Dovada clara : cel mai mult si cel mai repede si-au majorat LOR salariile cu 100%.