Rămâi conectat

Politică Administrație

Este oficial! Klaus Johannis candidat la șefia PNL.

Bogdan Presecan

Publicat

în

Este oficial! Klaus Johannis și-a anunțat miercuri candidatura pentru  funcția de președinte al  PNL

Astfel, în cadrul ședintei PNL de astăzi, în urma cererii lui Iohannis, s-a adoptat în unanimitate de voturi derogarea de vechime pentru postul de președinte al partidului. În actualul statut era nevoie de doi ani vechime pentru ca un liberal ca să ocupe această poziție de președinte al PNL.

Tot în cadrul ședinței, senatorul Ioan Ghișe si-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al partidului. De asemenea,  Ludovic Orban și-a retras candidatura pentru această funcție.

Crin Antonescu a anunțat că este dispus să renunțe la candidatura sa la alegerile prezidențiale, în favoarea lui Iohannis, în condițiile în care sondajele îl avantajează pe cel din urmă.

Congresul PNL care va vota viitoarea conducere se va desfășura în perioada 28-29 iunie, la București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea