Rămâi conectat

Curier Județean

Erasmus Open Doors, joi, la UAB. Granturi de până la 650 de euro pe lună la universități din 19 țări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP), împreună cu birourile Erasmus din universităţile participante la program şi cu reţeaua promotorilor Erasmus+ organizează, pe data de 3 martie 2016, evenimentul Erasmus Open Doors (EOD – ediția a III-a).

uabCentrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia oferă granturi Erasmus + pentru mobilități de studiu sau plasament tuturor studenților interesați să beneficieze educaţional, lingvistic şi cultural din experiența formării profesionale în alte țări europene. Aceştia au posibilitatea să studieze un semestru/1 an sau să efectueze 2 până la 12 luni de practică în Universități și instituții partenere din Austria, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Cehia, Cipru, Grecia, Germania, Franța, Lituania, Malta, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Spania, Rusia, Turcia sau Ungaria având asigurată recunoaşterea academică a rezultatelor  obţinute. Grantul mediu în valoare de aproximativ 450-650 de EURO/lună le va permite studenţilor UAB să trăiască experienţa Erasmus conform motto-ului “Travel, learn and have fun!”

Centrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia invită toți studenții interesați să beneficieze de oportunitățile oferite, la sesiunea de informare din data de 3 martie 2016, începând cu ora 11. Vă așteptăm în Sala Senatului UAB, Palatul Apor, etaj I. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț în interiorul unei locuințe: Pompierii s-au deplasat la fața locului

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț în interiorul unei locuințe: Pompierii s-au deplasat la fața locului Un incendiu a izbucnit în jurul orei 12:30, în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț, în interiorul unei camere al unei locuințe. Pompierii din Alba Iulia intervin cu 2 autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului. Detașamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea