Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Emblema municipiului Alba Iulia, de pe Latura de Est a Cetății Alba Carolina, va fi înfrumusețată cu flori de vară

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Emblema municipiului Alba Iulia, care se află pe Latura de Est a Cetății Alba Carolina, va fi înfrumusețată cu flori de vară; în această săptămână vor fi plantate mai multe specii printre care tagetes, begonia, petunia, ageratum, dalia sau cineraria.

Cealalta Capitala01Marți, 12 mai, angajații societății comerciale Sport Turism SRL Constanta, care a câștigat licitația pentru lotul I din Alba Iulia, scoteau florile de iarnă plantate pe terenul care înfățișează logo-ul municipiului. Ei au precizat că în cursul acestei săptămâni vor fi plantate flori de vară. Acestea vor fi roșii și galbene pentru a păstra identitatea vizuală adoptată de Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Logo-ul orașului este conceput ca un contur al Cetăţii Vauban Alba Carolina, în şapte colţuri, şi însoţit de sloganul „The other Capital” (Cealaltă capitală) dar şi de mesajul ”Welcome to the largest Citadel in Romania” (Bine aţi venit în cea mai mare Cetate din România). Logo-ul este folosit pentru promovarea orașului și se regăsește pe materiale informative, umbrelele teraselor și panouri amplasate în oraș.

În această perioadă, lucrări pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi se desfășoară în mai multe zone din oraș.

Primăria Alba Iulia alocă, în 2015, peste 5 milioane de lei pentru amenajarea și întreținerea zonelor verzi din municipiu, suma fiind împărțită între trei firme din Alba Iulia și Constanța care au câștigat licitația pentru aceste servicii, în urmă cu trei ani, contractele fiind renegociate anual.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea