Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Elit, donație substanțială la aniversarea de 20 de ani a companiei: Către ce fundație a mers donația

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elit, donație substanțială la aniversarea de 20 de ani a companiei: Către ce fundație a mers donația

Codin Maticiuc, fondatorul proiectului ”Spitale publice din bani privați” a postat în cursul zilei de marți, 25 octombrie, pe o rețea de socializare un mesaj în care mulțumește companiei Elit pentru donația substanțială făcută.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Mulțumim, Elit că ați ales să ne fiți alături la aniversarea de 20 de ani a companiei! Ne-ați dat curaj să începem renovarea secției de chirurgie de la Spitalul Fundeni, să mergem cu proiecte și la Oradea, și la Reșița. Fără voi, anul acesta nu am fi fost atât de optimiști.”

“Elit a crescut an de an, datorită produselor noastre de cea mai bună calitate, dedicarea echipei și simțului special pentru preferințele consumatorului. 20 de ani pentru Elit înseamnă o călătorie frumoasă, cu rezultate de care întreaga echipa poate să fie mândră. Mulțumesc celor alături de care dezvoltarea a devenit o realitate: angajați, parteneri de business, furnizori, autorități, parteneri sociali și tuturor celor care au ales cu încredere portofoliul de peste 300 de produse Elit: familiile din România”, a subliniat Voicu Vușcan.

În ceea ce privește contribuția socială, Elit revine mereu către comunitate, chiar și în anii nelipsiți de provocări, oferind sprijin constant pentru proiecte sociale relevante. Compania este și va rămâne alături de spitale și susține procesul educațional de calitate oferit de universitățile locale pentru pregătirea viitorilor specialiști.

Cei ce îl urmăresc pe Codin Maticiuc știu și faptul că acesta face diverse alte activități pentru strângerea de fonduri, care merg direct către Fundația Metropolis, către proiectul inițiat, și care avansează din ce în ce mai bine, rezultatele fiind vizibile cu ochiul liber. Banii, în principal, vin din donațiile caritabile ale oamenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea