Eliminarea pensiilor speciale. PMP va depune luni un proiect de lege în Parlament

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Partidul Mişcarea Populară va depune, luni, la Parlament un proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale, a anunţat liderul formaţiunii politice, Eugen Tomac.

„Am lucrat la un proiect de lege, vara aceasta, extrem de important pe care îl vom depune luni în Parlament privind eliminarea tuturor pensiilor speciale. PSD a votat legea prin care parlamentarii devin nişte cetăţeni speciali şi au pensie specială. Vara în şedinţă extraordinară s-a votat Codul administrativ prin care o altă categorie de politicieni devine specială în această ţară şi prin Codul administrativ se acordă pensii speciale pentru primari. Suntem împotriva tuturor pensiilor speciale”, a declarat Eugen Tomac, la Parlament.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În opinia PMP, cetăţeni care pot beneficia de pensii speciale sunt veteranii de război, militarii care au luptat în teatrele de operaţiuni şi foşti deţinuţi politici.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Pe lângă campania de strângere de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin vom merge către români şi le vom cere sprijinul pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale”, a spus Tomac.

Sursa: dcnews.ro

2 Comentarii

Cioaca 2 septembrie 2018 at 17:41

Unul dintre „marii” beneficiari, ai „pensiilor speciale”, ii de fapt si Beshescu, ca i-a vreo 245.000 ron, peste „salariu” de senator, dar se crede „smecher”, baga legea ca ii sigur ca nu trece! „Burtologie” ieftina, asta face ca la atat se pricepe!

ciclop 2 septembrie 2018 at 22:12

PENSIILE SPECIALE=FURT LEGALIZAT!!! DE PSD DIN BANII PENSIONARILOR SI AI ROMANILOR !!!

DE CE PENSII SPECIALE, NU SUNTEM TOTI EGALI IN FATA LEGII !!! ASA SPUNE LEGEA LEGILOR : CONSTITUTIA TARII!!

UNII ROMANISUNT MAI SPECIALI DECAT CEILALTI ROMANI !!!

DACA ESTE NEVOIE PROPUNETI SI UN REFERENDUM!!!
VA FI VOTATA CU 90-95 % , NU VOR VOTA PROFITORII , CATEVA PROCENTE CARE INCASEAZA PENSII IN SUME MAI MARI DECAT RESTUL PENSIONARILOR !!!

Comentariile sunt oprite