Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Elevii Sebeșului, susținuți în continuare prin 450 de burse. Aproximativ 65.000 de lei vor fi alocați din bugetul local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de 450 de burse vor fi acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat de pe raza Municipiului Sebeș, în primul semestrul al anului școlar 2020-2021, pentru a răsplăti rezultatele la învățătură și pentru a oferi sprijin social elevilor. Vor fi acordate 157 de burse de merit, 118 burse de studiu și 175 de burse de ajutor social, suma acestora, în primul semestru, fiind de 34.100 lei.

Bugetul local al Municipiului Sebeș alocă suma de 64.790 lei pentru bursele școlare acordate de instituțiile de învățământ preuniversitar din Sebeș, în anul școlar 2020/2021.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De altfel, în ultimii ani, a devenit o tradiție la Sebeș să acordăm burse de merit sau burse sociale elevilor din școlile noastre, iar excelența în educație a fost premiată, cu prioritate, cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, când toți elevii și cadrele didactice cu rezultate meritorii la activitățile și competițiile școlare și extrașcolare au fost premiați. Felicitări tuturor cadrelor didactice și elevilor! Mult succes în continuare!” transmite primarul Dorin Nistor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea