Rămâi conectat

Actualitate

Elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Goldiș” din Alba Iulia, pe podiumurile Olimpiadelor școlare și al Concursului Naţional “Terra”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şase elevi de la Şcoala Gimnazială “Vasile Goldiş” au participat la faza naţională a Olimpiadelor Şcolare la disciplinele  matematică, fizică, chimie, geografie şi educaţie tehnologică, iar 5 elevi s-au calificat la faza naţională a Concursului Naţional “Terra”.

 La Olimpiadele şcolare din acest an, de la Şcoala Gimnazială “Vasile Goldiş” au participat: la matematică – elevul Fâciu Adrian, clasa a- VI-a B, îndrumat de prof. Cîmpean Valeria, la chimie – elevul Boier Armand, cls. a VIII-a C – coordonat de prof. Florea Aurelia, la Educaţie tehnologică au participat elevele Romcea Andreea –  cls. a VI-a D şi Haţegan Sorana – cls. a V-a B, îndrumate de profesorul Giurca Cornelia, la Fizică – elevul Suciu Alin, cls. a VI-a, coordonat de prof. Puşcaș Livia iar la Geografie a participat eleva Mateiu Bianca, cls. a VIII-a D, îndrumată de  prof. Lăncrănjan Floare.

La Concursul Național “Terra”, desfăşurat în luna aprilie 2013, s-au calificat la faza națională următorii  elevi: din clasa a V-a – Onețiu Denisa, cls. a V-a; Serafino Maria, cls. a V-a B; Fulea Tudor, cls. a V-a C, iar din clasa  a VII-a s-au calificat elevii Lupean Alexandru şi Trăscăian Nicolae, toţi îndrumaţi de  prof. Lăncrănjan Floare.

 Dintre cei 11 elevi calificați la faza națională, 4 au obținut premii, mențiuni și medalii. Lupean Alexandru  a obţinut locul al II-lea  la geografie, Trăscăian Nicolae –  locul al III-lea tot la geografie iar Mateiu Bianca – mențiune, la aceeaşi materie. Fâciu Adrian a obţinut  medalie de bronz la olimpiada de matematică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea