Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Elevii admiși în acest an au fost prezenți la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia pentru a le putea fi luate măsurile pentru uniforma militară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii admiși la Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia s-au prezentat în această săptămână pentru a le putea fi luate măsurile pentru uniforma militară. Activitatea a avut loc pe parcursul mai multor zile pentru a se putea respecta măsurile de distanțare socială.

„Candidații admiși în această vară s-au prezentat săptămâna aceasta la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, în vederea luării măsurilor pentru uniforma militară.

Activitatea s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile, cu respectarea normelor de distanțare fizică.

Elevii admiși în colegiul militar albaiulian au primit „Ghidul candidatului” care conține toate datele necesare desfășurării activității școlare și administrative în colegiu și li s-a comunicat data la care trebuie să se prezinte în colegiu în luna septembrie: 11.09.2020, până la ora 8.00.

Viitorii boboci sunt nerăbdători să îmbrace uniforma militară iar noi îi aștepăm cu drag, în toamnă, să-i cunoaștem mai bine.

Până atunci le transmitem să se bucure în continuare de vacanța de vară!”, a postat Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 16 ani, din Câmpeni, prins de poliție, în timp ce conducea o motocicletă fără permis de conducere și plăcuțe de înmatriculare. Este cercetat de către oamenii legii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 16 ani, din Câmpeni, prins de poliție, în timp ce conducea o motocicletă fără permis de conducere și plăcuțe de înmatriculare. Este cercetat de către oamenii legii Un tânăr de doar 16 ani, este cercetat de către polițiștii din Câmpeni după ce a condus o motocicletă fără plăcuțe de înmatriculare montate și fără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea