FOTO| Elevii admiși în acest an au fost prezenți la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia pentru a le putea fi luate măsurile pentru uniforma militară

Elevii admiși la Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia s-au prezentat în această săptămână pentru a le putea fi luate măsurile pentru uniforma militară. Activitatea a avut loc pe parcursul mai multor zile pentru a se putea respecta măsurile de distanțare socială.

„Candidații admiși în această vară s-au prezentat săptămâna aceasta la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, în vederea luării măsurilor pentru uniforma militară.

ELIT

Activitatea s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile, cu respectarea normelor de distanțare fizică.

Elevii admiși în colegiul militar albaiulian au primit „Ghidul candidatului” care conține toate datele necesare desfășurării activității școlare și administrative în colegiu și li s-a comunicat data la care trebuie să se prezinte în colegiu în luna septembrie: 11.09.2020, până la ora 8.00.

Viitorii boboci sunt nerăbdători să îmbrace uniforma militară iar noi îi aștepăm cu drag, în toamnă, să-i cunoaștem mai bine.

Până atunci le transmitem să se bucure în continuare de vacanța de vară!”, a postat Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia pe pagina de Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419