Rămâi conectat

Curier Județean

Elevi și profesori ai Colegiului Militar își promovează instituția la școli din afara județului Alba, prin exerciții demonstrative cu arme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 18 ianuarie a.c., un număr de 40 de elevi şi patru cadre vor participa, la Şcoala gimnazială ,,Ioan Vlăduţiu” Luduş (ora 11.00) şi Şcoala gimnazială ,,Avram Iancu” Târnăveni (ora 13.00) la activitatea de promovare a Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” din proiectul-pilot ,,Performanţă cu epoleţi”.

Proiectul, iniţiat de colegiul militar albaiulian, se înscrie în cadrul campaniei de promovare a învăţământului militar preuniversitar, având grup ţintă – elevii de gimnaziu, clasele VII şi VIII.

Prezenţa elevilor în uniformă în rândul colegilor mai mici, va presupune prezentarea unor secvenţe specifice colegiului militar, exerciţiu demonstrativ cu arme, prezentarea şi distribuirea unor pliante, socializarea cu elevii de gimnaziu interesaţi de o carieră militară. Acestei prime vizite îi vor urma altele, pe parcursul acesti luni la: Şcoala gimnazială ,,Mihai Eminescu” Dej, Şcoala gimnazială ,,Constantin Ioan Motaş” Mediaş, Şcoala gimnazială ,,Radu Popa” Sighişoara şi Colegiul Naţional ,,Avram Iancu” Câmpeni”.

Pentru buna desfăşurare a proiectului vom colabora cu reprezentanţii Birourilor Informare Recrutare din judeţele unde se vor desfăşura activităţile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea