Rămâi conectat

Curier Județean

Elena Udrea vine astăzi la Zilele Municipiului Sebeș

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elena Udrea01Candidatul PMP la alegerile prezidențiale Elena Udrea vine astăzi, în jurul orei 18.00, la Sebeș, cu ocazia zilelor municipiului. Ea este așteptată de colegii de partid, pentru a participa la manifestările organizate cu această ocazie.

Deputatul Elena Udrea a mai fost în județul Alba de două ori în 2014, cu ocazia alegerilor europarlamentare și la tradiționala serbare câmpenească Târgul de Fete de pe Muntele Găina.

Elena Udrea și-a anunțat de curând candidatura la prezidențiale, în urma unor neînțelegeri cu Cristian Diaconescu, care, se pare, nu s-a ridicat la așteptările șefilor din partid.

PMP Alba și-a ales noua conducere, sâmbătă, 23 august, la Casa de Cultură ”Lucian Blaga” din Sebeș.

Udrea va veni și la Alba Iulia, luni, 25 august, la ora 10.00 pentru a susține o conferință de presă la sediul partidului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea