Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Elena Udrea șochează la Alba Iulia! Acceptă provocarea lui Boc și își va turna găleata cu apă în cap, chiar în fața Guvernului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elena Udrea18Elena Udrea acceptă provocarea Ice Bucket Challenge pe care i-a lansat-o fostul prim-ministru Emil Boc și spune că își va turna găleata cu apă și gheață în cap, chiar în fața Guvernului, iar cu această ocazie îl provoacă pe Victor Ponta.

Elena Udrea realiza provocarea chiar în Cetatea Alba Carolina, însă conferința de presă de astăzi, de la ora 10.00 a fost cea care a împiedicat-o.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Accept provocarea domnului primar Emil Boc. Am vrut chiar să fac acest lucru în Cetatea Alba Iulia și cu mesajul că este un proiect la care am ținut foarte mult și pe care l-am sprijinit foarte mult, însă aveam această conferință de presă și nu puteam să vin la dumneavoastră după ce-mi turnam o găleată de apă și gheață în cap. Cred că o s-o fac în fața Guvernului. Am să-l provoc pe domnul Victor Ponta să își asume un duș cu apă rece pentru că are nevoie să se trezească la realitate”, a spus Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat, după ce a donat sânge la Tulcea în campania organizată de Ministerul Sănătății că este nevoie de asemenea inițiative cu scop nobil.

„E nevoie în toata țara și, cu siguranță, această campanie de conștientizare este extrem de necesara. Poate chiar mai necesara decât cea cu gheata turnată în cap, deși si aceea are, cu siguranța, un scop extrem de nobil: de a strânge, de asemenea, fonduri pentru afecțiuni de grave. Deci, orice fel de asemenea campanii sunt foarte bune si, si prin exemplul propriu si prin solicitările pe care le facem, e important sa se transmită acest mesaj către toata lumea”, a spus Victor Ponta.

Elena Udrea ne-a obișnuit cu stilul său nonconformist, mai ales după ce a sărit cu paraşuta de la 4.000 de metri, de la Clinceni, Ilfov, în cistea zilei de 1 Mai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea