Elena Udrea, geloasă pe Dan Șova? Mesaj critic postat pe Facebook

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat un mesaj critic pe rețeaua socială Facebook, cu privire la votul Parlamentului în cazul Dan Șova, susținând că s-a folosit dubla măsură. Amintim că senatorii l-au ”miruit” astăzi pe Dan Șova.

udrea”Parlamentul şi Justiţia dublei măsuri

ELIT

Şocant! Senatul a decis că Dan Şova nu poate fi arestat preventiv pentru că nu s-au îndeplinit condiţiile din statutul parlamentarilor: nu au votat jumătate plus unu din numărul senatorilor pentru încuviinţarea cererii DNA. Au votat 79 de senatori din 85 câţi era nevoie pentru o majoritate calificată.

Reamintim faptul că Elena Udrea este în arest în dosarul „Gala Bute” deşi Camera Deputaţilor a făcut acelaşi lucru ca în cazul lui Dan Şova: au fost doar 170 de voturi în favoarea arestării din necesarul de 199 pentru o majoritate calificată invocată acum. Avocaţii au invocat atunci această situaţie, dar s-a trecut foarte uşor pentru că era vorba de „duşmanul poporului”.

Sunt două variante: fie lui Şova i se aplică acelaşi tratament ca şi Elenei Udrea, fie am asistat la un uriaş abuz al conducătorilor Camerei Deputaţilor, în frunte cu Valeriu Zgonea, şi a celor din Justiţie în cazul fostului ministru al Dezvoltării.

În oricare dintre situaţii, avem de-a face cu o mizerie politică. Pentru cei care argumentează că regulamentul Camerei Deputaţilor şi cel al Senatului diferă, le reamintim că legea bate regulamentul”, este mesajul Elenei Udrea, semnat de echipa de comunicare.

Senatorii au respins miercuri solicitarea privind reținerea și arestarea preventivă a social-democratului Dan Șova, acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu în dosarul privind fapte de corupție la companiile energetice Turceni și Rovinari. Din totalul de 151 de voturi exprimate, 79 de voturi au fost în favoarea solicitării, iar 67 împotrivă. Cinci voturi au fost anulate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

mihai 25 martie 2015 at 22:08

Mars la coteț infractoareo!!!

ion 26 martie 2015 at 8:30

Bai prietenas nu tin cu udrea dar oare nu are dreptate?? doar si ala e la fel ca ea..unu sa faca si altu nu arest?? asta in functie de majoritate?? ti se pare corect??

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...